groene energie

@MikeGaro3 @groenlinks "Vanaf 2017 rijden onze treinen in Nederland, als eerste land ter wereld, voor 100% op windstroom. " ns.nl/over-ns/duurza…

@SPnl 12 Miljard naar Vattenfall & vrienden voor jullie zgn. groene energie [bossen opbranden] ....Met dit geld hadden jullie het woningtekort / beddentekort / onderwijs noem maar op kunnen oplossen en nu een aalmoes voor deze helden?

Barbara Baarsma: ‘De prijzen voor fossiele energie zijn momenteel ontzettend laag, wat het afschaffen van subsidies relatief makkelijk maakt voor de politiek’ groene.nl/artikel/fossie… @_investico

@WattisDuurzaam ..9nrwikkelen en op lange termijn werken aan echte duurzame groene energie. Dan zijn we weer terug bij de vraag : hoe ziet de ontwikkeling van duurzame groene energie er op lange termijn uit?

@vrtnws En waar blijft de troep van de afgebroken #windmolens? Wie kan er nu nog beweren, dat die grote monsters milieuvriendelijk zijn? #Nucleaire energie blijft de enige oplossing. Weg met de groene en rode hysterie.